Indrykning af gavl, beklædt med Ivarplank i farven oliven. Stern i Ivarplank. Underbrædder er høvlet og hvidmalet. Pris eksempel for denne gavl med nyt skelet og vindpap mm. 18750 kr. inkl moms og arbejdsløn. Ring og få et uforpligtende tilbud på dine gavle.


Opsætning af solceller for Haugsted Køl & El A/S, ønsker du en pris solceller og montering af dem så kontakt Peter fra Haugsted på 40703321, se mere på www.haugsted-data.dk/

Før billede


Tagprojekt: Opretning af spær, efterisolering af loft, nye remender, nye overbrædder (udhængs brædder), nye gavl spær, nye zink tagrender med loddet samlinger, 2 nye velux vinduer, samt montering af solceller. Pudsning af skorstene (underentreprenør) maling af dem samt ny inddækning.


Montering af solceller


Total istandsættelse af overetage, isolering til dagens krav samt tæt dampspærre, to nye kviste og to velux vinduer, nye fyrretræs gulve med vandbåren gulvvarme. Fyldningsdøre og almue lister der passer til husets oprindelige stil.


Udskiftning af eternit tagplade tag til tagpap med listetæk, nye gavle, vindskeder og stern i Ivarplank, nye underbrædder i gavle,  zinktagrender, ny skorsten, samt hævning af gangbro og isolering af loft.


Nyt tag på garage, nye spær da den gamle konstruktion var fejl og underdimosioneret. På billederne mangler der stadig at blive brændt det sidste lag pap på samt en klemskinne på murværk.


Udskiftning af tag. Der er kommet et undertag på fra Icopal med 20 års total garanti og en tagsten fra Creaton Futura på med 50 års total garanti. Total garanti betyder at producenten også dækker oplægning af nyt produkt hvis der skulle være en fejl i produktet. I dette tilfælde var det kun 6250 kr dyrere at få lagt en rigtig tegl på i stedet for en beton sten fra IBF.Udskiftning af: Tegl, velux vinduer og gavle.

CarportCarport

Ny Carport.


Forhøjelse af trappe ved kælderudgravningKælderprojekt, synliggørelse af gamle bjælker, fermacell imellem. Genbrugt et gammelt fyrretræsgulv som er fuldlimet til betonen så gulvet lignede det der var i resten af huset. Opsatte døre, lister og inventar.

Der vil komme flere billeder her efterhånden som jeg laver nogle spændende projekter.